6 JULIOL, un dia per la comunicació...Plenari i betevé.


El dia 6 de Juliol va ser un dia important pels veïns i veïnes de Can Baró. Deprés de parlar amb Betevé i poder mostrar mediàticament el que està passant, vam baixar al plenari del Districte d'Horta-Guinardó per comunicar públicament la reivindicació i posicionament que tenim respecte a la zona de jocs, jardins, pista poliesportiva i plaça de les pedreres. VOLEM PRESERVAR LA ZONA, únic espai pla del barri, de convivència i un eix de la identitat i la cohesió social dels veïns i veïnes de Can Baró.

El prec d'ERC en relació a cercar alternatives i solucions per preservar la zona es va acceptar pel govern, fet molt esperançador. Així mateix, el proper dia 20 de juliol tenim una primera reunió amb els consellers i el gerent on hi anirem els que vam oferir-nos a formar part del grup motor. Tot i que la regidora s’excusa per motius d’agenda, esperem que sigui un espai on conèixer tota la informació de primera mà i cercar solucions i propostes creatives, alternatives i que responguin al benestar de tots i sobretot a la preservació del nostre barri.

Posteriorment, convocarem assemblea pública de la plataforma per traslladar totes les informacions amb la major transparència, disponibilitat i arribada possible! Qualsevol cosa seguim millorant els canals de comunicació (estem treballant-hi molt!) i per consultes directes us podeu adreçar a info@plataformacanbaro.org .


SEGUIM!!!!

Comentaris