DIA 6 DE JULIOL, ANEM AL PLE!


Seguim avançant! Hem parlat amb el conseller del Districte d'Horta Guinardó, el Sr. Pau González, i ens ha donat data per trobar-nos, iniciar el diàleg i veure com treballar conjuntament per preservar la zona. És un pas necessari i que valorem molt positivament!

Tot i així, com a ciutadans i ciutadanes, exercirem el nostre dret i deure a la participació assistint al Ple del Districte que es celebra aquest dijous, dia 6 de juliol i comunicant públicament la nostra reivindicació. Així iniciarem el diàleg, informant de la nostra postura i objectius. Ens consta també que hi ha un prec presentat per ERC que també sol·licita que es pugui preservar la zona, per tant, és el moment de moure'ns i lluitar pels interessos del barri! 

Sumeu-vos-hi tots els que pugueu! Els veïns i veïnes de Can Baró i tot aquell/a que s'estimi el barri! Tenim molt a dir!


Comentaris

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí teniu la gravació completa del ple del dia 6/7/2017. La part relacionada amb el Poliesportiu comença a les 2 hores 40 minuts: https://youtu.be/uqkAIF0xkS4

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada